E-Weld
E-Weld 4

E-Weld 4

Artikel nr: D50012

Bio-Circle E-Weld 4 is onze top anti-spat vloeistof. Voorkomt het inbranden van lasspatten tijdens het lassen of lasersnijden. Zorgt ervoor dat u zeer precies kan werken, zelfs bij moeilijke, fijne lasnaden omdat het Moses-effect het lasscheidingsmiddel bij verhitting doet verspreiden.

De vloeistof laat een beschermende laag na op het metaal die fungeert als een barrière tussen het werkstuk en het hete metaal, waardoor wordt voorkomen dat lasspatten zich aan het oppervlak hechten. Zelfs bij een zeer dunne laag zorgen de ingrediënten voor een uitstekend scheidingseffect. De lasspatten koelen snel af, en de extracten voorkomen dat ze blijven kleven.

E-Weld 4 heeft een uitstekende materiaalcompatibiliteit en kan gebruikt worden bij alle type laswerken, incl. MIG/MAG-lassen. De vloeistof laat na het lassen een corrosiebescherming na. Bovendien is ze zeer veilig in gebruik, ze is niet ontvlambaar en draagt geen labels onder de CLP-wetgeving. Ze bevat bovendien geen siliconen, ideaal voor wanneer gelaste stukken nadien gelakt of verzinkt worden.

Gedaan met aerosol spuitbussen, E-Weld kan gebruikt worden in een gewone spray of rechtstreeks uit een 20 l jerrycan of 200 l vat in combinatie met de Autrasys. Dit zorgt voor meer duurzaamheid en een lagere afvalkost.

bullet-icon Voorkomt het inbranden van lasspatten tijdens het lassen of lasersnijden
bullet-icon Het Moses-effect zorgt voor een ideale verspreiding van de vloeistof
bullet-icon Geschikt voor elk type laswerken
bullet-icon Voor gebruik in spray of rechtstreeks uit een 20 l jerrycan of 200 l vat met Autrasys
bullet-icon Geen aerosol spuitbussen, lage afvalkost
bullet-icon Veilig in gebruik, geen label onder CLP-wetgeving

Labels

Bestel online

€ 12,00

Levering door GLS
Levertermijn: 10 dagen

Krijg advies van onze experts

Laat uw gegevens achter om u te laten bijstaan door een van onze experts.

Verzenden