Reinigingsmachines

Ontvetterbakken

Met onze GT ontvetterbakken kan u snel en eenvoudig onderdelen reinigen die vervuild zijn met olie, vet en hardnekkig vuil. Met een druk op de knop stroomt de vloeistof door de doorstroomborstel waarmee u makkelijk onderdelen kan reinigen. Het verwarmingselement in onze ontvetterbakken houden de reinigingsvloeistof op temperatuur zodat u geniet van een uitstekende reinigingskracht. Het 5-staps filtersysteem zorgt ervoor dat u steeds met propere vloeistof werkt.

Hogedrukreiniging

Om de meest extreem vervuilde onderdelen zijn te reinigen heeft Bio-Circle de HP Vigo. In de afgesloten reinigingscabine van de HP vigo reinigt u onderdelen op hogedruk, tot wel 80 bar!

Automatische machines

Wilt u gaan voor nog meer efficiëntie en tijdswinst? Bekijk dan zeker onze volledig automatische reinigingsmachines. De Bio-Circle HTW reinigt onderdelen volledig automatisch in een afgesloten waskamer. Onderdelen vervuild met olie, vet en hardnekkig vuil worden in een roterende mand geplaatst en gereinigd met hogedruk stralen.

De Bio-Circle Turbo 2 in 1 combineert de voordelen van manueel en automatisch reinigen. U laat de aller zwaarst vervuilde onderdelen automatisch reinigen door de hogedrukstralen en de roterende mand en werkt de reiniging nadien af met de manueel bedienbare hogedruk spuitkop.

Schuimsproeiers

Sproeiers op luchtdruk die vloeistof omzetten in schuim voor een vlotte reiniging van grote oppervlakken.

Verfpistolen reinigen

Onze PROLAQ reinigingsmachines werden speciaal ontwikkeld voor het reinigen van verfpistolen. Het PROLAQ gamma biedt de optie tussen de PROLAQ Compact voor manuele reiniging met doorstroomborstel en de PROLAQ Auto voor de combinatie manuele en automatische reiniging.

Air Force

De Bio-Circle Air Force is een duurzaam alternatief voor brake cleaners. Gedaan met wegwerpspuitbussen en schadelijke aerosol drijfgassen. Hervul de Air Force spuitbus aan een jerrycan, voeg perslucht toe en begin met reinigen. De spuitbus kan vloeistof vernevelen om grote oppervlakken te reinigen of in een precieze straal spuiten om moeilijk bereikbare oppervlakken te reinigen.

Reinigingsplatformen

Om grote stukken te reinigen, zijn er de Bio-Circle reinigingsplatformen. Met de Cleanbox Max kiest u voor een reinigingsplatform met een oppervlak tot 240 cm op 142 cm. Zijn de onderdelen die u in uw bedrijf reinigt nog groter? Creëer dan een reinigingsplatform op maat met de modulaire Cleanbox Flex. Met dit modulair systeem verbindt u zoveel Cleanbox Flex units als u wil om enorm grote reinigingsplatformen te creëren.

Voorreiniging

Bikewashers

RWR

Autrasys

Accessoires

Krijg advies van onze experts

Laat uw gegevens achter om u te laten bijstaan door een van onze experts.

Verzenden