PROLAQ

Reinigingsmachines voor het reinigen van spuitpistolen en ander verfgereedschap

Prolaq-reinigingssystemen zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van verfgereedschap, zoals verfspuitpistolen, vloeibekerpistolen (cup guns) en borstels.

Prolaq is een project van Bio-Circle Surface Technology GmbH dat wordt gefinancierd door het Duitse federale ministerie van Economie en Energie.

Het verwijderen van verfafzettingen in slangen en op gereedschap voorkomt een onrein spuitpatroon of de vorming van druppels tijdens het schilderen. De Prolaq Compact-wasbak wordt gebruikt voor het handmatig verwijderen van verf, terwijl de Prolaq Auto ook automatisch het schildersgereedschap kan reinigen. De onderdelen kunnen na het reinigen gemakkelijk gedroogd worden met het bijgeleverde persluchtkanon.

Duurzaam en biologisch verpistolen reinigen

PROLAQ L 400 is een verf- en vernisverwijderaar voor het reinigen van spuitpistolen die vervuild zijn met verf op solvent- en waterbasis. De vloeistof is niet ontvlambaar en draagt geen label onder de CLP-wetgeving. Gebruik de Prolaq Compact en Prolaq Auto in combinatie met PROLAQ L 400 voor een veilige en duurzame reiniging van spuitpistolen en ander verfgereedschap

3-Staps-filtersysteem zorgt voor een lange levensduur van de reinigingsvloeistof

Het 3-staps-filtersysteem werkt als volgt:

bullet-icon De grovere verf- en lakresten worden eerst opgevangen door een voorfilter.
bullet-icon De vloeistof stroomt verder in een sedimentatietank, waarin de zwevende deeltjes die zich in de reiniger bevinden, naar de bodem bezinken.
bullet-icon De vloeistof stroomt vervolgens door een fijn filter waarin kleinere deeltjes worden opgevangen.

Het 3-staps-filtersysteem in de Prolaq Compact en Prolaq Auto zorgt ervoor dat de reinigingsvloeistof zijn reinigingskracht langer behoudt. Zo zorgt Prolaq naast extra veiligheid en efficiëntie ook voor lagere kosten.

De voordelen

bullet-icon Veilig: Niet ontvlambaar en geen label onder de CLP-wetgeving
bullet-icon Efficiënt: Snel manueel of automatisch reinigen
bullet-icon Kostenbesparend: Reinigingsvloeistof wordt hergebruikt en behoudt zijn reinigingskracht extra lang door het 3-staps-filtersysteem

Krijg advies van onze experts

Laat uw gegevens achter om u te laten bijstaan door een van onze experts.

Verzenden