BIO-CIRCLE producten voor fietsenmakers

Bent u een fietsenmaker? Ontdek hoe BIO-CIRCLE producten u kunnen helpen bij het ontvetten van kettingen, tandwielen en andere fietsonderdelen.

BIO-CIRCLE producten helpen de industrie bij het verduurzamen van de reinigingsprocessen en het creëren van een veilige werkplek. In tegenstelling tot klassieke solventen zijn BIO-CIRCLE vloeistoffen niet ontvlambaar, geven ze geen schadelijke dampen af en dragen geen label onder de CLP-wetgeving.

Fietsonderdelen reinigen in een BIO-CIRCLE wastafel

De BIO-CIRCLE GT Compact wastafel is ideaal voor het reinigen van fietsonderdelen zoals kettingen en tandwielen die vervuild zijn met olie, vet en hardnekkig vuil zonder gebruik te maken van traditionele solventen. In tegenstelling tot deze gevaarlijke solventen hebben BIO-CIRCLE vloeistoffen geen gevaarseigenschappen, zijn ze niet ontvlambaar, niet irriterend en geven ze geen schadelijke dampen af. Kies voor een veilige werkomgeving voor u en uw werknemers door uw reinigingsproces te verduurzamen met BIO-CIRCLE producten.


In de BIO-CIRCLE GT Maxi kan u een volledige fiets kan reinigen zonder hem te moeten demonteren. De inox top zorgt ervoor dat de vloeistof die u gebruikt tijdens het reinigen van een fiets, terug in de tank van de wastafel terechtkomt voor hergebruik. De vloeistof wordt gefilterd in het 5-staps-filtersysteem van de wastafel en met CB100 als reinigingsvloeistof drijven oliën en vetten boven waardoor u steeds met propere vloeistof werkt.


CB100: multifunctionele reinigingsvloeistof op waterbasis voor fietsenmakers

CB100 is een krachtige, multifunctionele reinigingsvloeistof op waterbasis, die ideaal is voor gebruik in de fietssector. CB100 in sprayvorm is het perfecte product voor het verwijderen van hardnekkig vuil. De biologische reinigingsvloeistof is ook geschikt voor gebruik in een dompelbad, wastafel of ultrasone machine. De ontvetter bevat geen gevaarseigenschappen en is beschikbaar in sprays van 500 ml en jerrycans van 20 l. Vraag nu een offerte en krijg een gratis demonstratie.


OMNI 200: biologische kruipolie op waterbasis

OMNI 200 is een multifunctionele kruipolie voor het smeren, reinigen en beschermen van bewegende onderdelen. Zijn uitstekende capillariteit zorgt ervoor dat de vloeistof zelfs de krapste openingen bereikt. De biologische kruipolie is klaar voor gebruik in sprayvorm en kan ook gebruikt worden in een dompelbad voor een nog beter resultaat. OMNI 200 laat na gebruik een corrosiebescherming na op de gesmeerde onderdelen.


BIO-CIRCLE demonstratie

Test BIO-CIRCLE producten en krijg advies van een BIO-CIRCLE adviseur

Een BIO-CIRCLE adviseur komt graag bij u langs om onze producten te demonstreren en onze vloeistoffen te onderwerpen aan uw soort van vervuiling.

Bullet icon

We komen met onze producten ter plaatse

Bullet icon

We testen onze producten op de verontreinigde onderdelen in uw bedrijf

Bullet icon

Samen analyseren we uw huidig reinigingsproces

Bullet icon

U krijgt advies over hoe u uw reinigingsproces kan verduurzamen

Contacteer ons via

+32 477 39 07 95‬

info@alter-eco.be

Onze topproducten voor een duurzaam reinigingsproces

Ontdek hoe BIO-CIRCLE kan helpen bij het verduurzamen van uw reinigingsproces