Bio-Circle Wie zijn wij

Alter-eco bvba, vader en zoon Haelterman, uw Bio-Circle verdeler.

Marc Haelterman is met Alter-eco reeds 20 jaar aanwezig op de belgische markt. Voor veiligheidskasten, opvangbakken, vloeistofpompen en dergelijk veiligheidsmateriaal kan je bij vader terecht.

In 2009 kwam zoon Jens op 19 jarige leeftijd halftijds in de zaak werken, dit werk werd gecombineerd met een bachelor in Milieumanagement.

Eind 2012 begon de samenwerking met Bio-Circle. Bestaande klanten werden overgenomen en nieuwe projecten werden gestart.

Na een stage van 3 maand in Schotland is Jens in 2014 voltijds begonnen als Bio-Circle adviseur. Het harde werk bleef niet onbeloond. Dat jaar werd bekroond met de "Rookie of the year" van Bio-Circle.

Sindsdien kan je bij de zoon terecht voor alle vragen en problemen omtrent Bio-Circle.

Alter-eco helpt de klant door het gehele proces. We komen graag ter plaatste om het huidig reiniginsproces te bekijken en advies te geven bij het Bio-Circle reinigingsproces. De Bio-Circle wastafel kan vrijblijvend getest worden. Klanten krijgen hoe dan ook steeds de kans om de Bio-Circle producten te ervaren en te testen alvorens aan te schaffen.

Bij de levering helpen we u om de wastafel in werking te stellen en beantwoorden we met plezier de laatste vragen.

Na enkele maanden gebruik bieden we een eerste gratis service aan, dit stelt ons in staat om er zeker van te zijn dat de klant tevreden is me de Bio-Circle producten.

Nabestellingen houden we klaar in stock zodat leveringen snel kunnen uitgevoerd worden.

Bij technische defecten staan we steeds klaar voor de klant met advies en wisselstukken.

 

Nu u ons kent willen wij u graag leren kennen!